ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

26/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
555
αναλυτικά

Ολλανδία

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα – Άμστερνταμ – ξενάγηση πόλης & κρουαζιέρα στα κανάλια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Άμστερνταμ με την KLM . Άφιξη και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης . Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt"στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", η "Heineken", το επιβλητικό "Rijksmuseum", η πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", το "μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά", ο "πλωτός" Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Στην συνέχεια απολαύστε μία κρουαζιέρα στα κανάλια δώρο του γραφείου μας. Τέλος μεταφορά στο ξενοδοχείο NOVOTEL AMSTERDAM CITY  4*  (www.novotel.coml  ). Το βράδυ ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια...την γνωστή Red Light District.

 

2η μέρα: Άμστερνταμ - ελεύθερη μέρα

Μπουφέ πρόγευμα ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας . Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή για μια επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (έξοδα ατομικά χωρίς ξενάγηση).  

 

3η μέρα: Άμστερνταμ – Zaanse Scans - Βόλενταμ

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders αλλά και τα μικρά κανάλια . Στο παραδοσιακό χωριό Zaanse Scans που θα επισκεφθούμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο.

 

4η μέρα: Άμστερνταμ - Ρότερνταμ, Ντέλφτ, Χάγη (προαιρετική εκδρομή)

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Σήμερα σάς προτείνουμε (έξοδα ατομικά) ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη.

 

5η μέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα.

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για  την πτήση της επιστροφής μας .

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

Start your journey